Over mij

Iedje Visser begon met fotograferen uit onvrede over de foto’s die ze, als hoofd PR, aangeleverd kreeg. Ze studeerde aan de fotovakschool in Boxtel en later bij fotoschool Statief in Utrecht. In 2011 maakte ze definitief de ommezwaai naar professioneel fotograaf. Ze werkt in opdracht voor verschillende fotobedrijven (MakeMyPhoto, Foto’s & Friends) en werkt daarnaast zelf als freelancefotograaf voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

 

Haar specialisatie is portretfotografie en inmiddels heeft ze meer dan 1000 fotoshoots op de teller staan. Daarnaast heeft ze zich bekwaamd in bedrijfs-, event- ,interieur-, product-,landschaps- en macrofotografie. De laatste jaren komt daar ook nog abstracte en fine-artfotografie bij waar ze met veel plezier mee aan het experimenteren is.

 

Het is heel belangrijk voor Iedje dat haar modellen zich op hun gemak voelen bij haar en plezier hebben in de fotoshoot. Ze streeft ernaar het karakter van haar model zo goed mogelijk te treffen. Ze is een ervaren fotografe die met veel humor, enthousiasme en kundigheid haar modellen pakkend weet vast te leggen.