Over mij

Ik ben begonnen met fotograferen omdat ik de foto’s die ik als hoofd PR aangeleverd kreeg niet mooi vond en dacht ” Dat kan ik beter”. Ik studeerde aan de fotovakschool in Boxtel en later bij fotoschool Statief in Utrecht. In 2011 maakte ik definitief de ommezwaai naar professioneel fotograaf. Ik werk in opdracht voor verschillende fotobedrijven (MakeMyPhoto, Foto’s & Friends) en werk daarnaast zelf als freelancefotograaf voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Mijn specialisatie is portret- en bruiloftfotografie en ik heb inmiddels meer dan 1000 fotoshoots op de teller staan. Daarnaast heb ik me bekwaamd in bedrijfs-, event- ,interieur-, product-,landschaps- en macrofotografie. De laatste jaren komt daar ook nog abstracte en fine-artfotografie bij waar ik met veel plezier mee aan het experimenteren ben.

Het is heel belangrijk voor mij dat mijn modellen zich op hun gemak voelen bij mij en plezier hebben in de fotoshoot. Ik streef  ernaar het karakter van mijn model zo goed mogelijk te treffen. ik ben een ervaren fotografe die met veel humor, enthousiasme en kundigheid mijn modellen pakkend weet vast te leggen.